Reserveren

Om te reserveren kunt u bellen met 06 25067986

of mailen met apartbenb@gmail.com

 

Privacy statement

Dit is de privacyverklaring van Bed and Breakfast Apart (hierna te noemen Apart).

Apart is gevestigd in Oosterwolde, Molenweg 8, 8431HN.

Het Kamer van Koophandelnummer van Apart is: 65558928.

Verantwoordelijk en bevoegd voor de verwerking van je gegevens is eigenaresse van Apart.

In deze verklaring leggen wij uit wat ons algemene beleid is ten aanzien van het verwerken van persoonsgegevens. Wij beschrijven welke persoonsgegevens we van jou verwerken, hoe we jouw privacy waarborgen en welke rechten je hebt.

Deze verklaring heeft betrekking op gegevens die wij verwerken van gasten die overnachten in onze B&B.

Wat is het algemene privacybeleid van Apart?

  • Apart respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website https://www.apartbenb.nl, van haar (potentiële) gasten en relaties.
  • Apart stelt de veiligheid en vertrouwelijkheid van jouw persoonsgegevens voorop en gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om.
  • Apart deelt jouw gegevens alleen met partijen die zij inschakelt voor de levering van haar diensten en met partijen waarmee zij gegevens moet delen op basis van een wettelijk verplichting.

Wanneer verzamelen wij jouw persoonsgegevens en hoe komen we hieraan?

Apart verwerkt jouw persoonsgegevens omdat je:

  • gebruik maakt of wil gaan maken van haar diensten;
  • je gegevens invult of achterlaat via gangbare kanalen, zoals e-mail, de website of per telefoon;

De gegevens die we van jou verzamelen lever je zelf aan.

Als je een reservering aanvraagt, worden je naam en telefoonnummer opgeslagen.

Voor welke doelen verzamelen we jouw persoonsgegevens?

Apart verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  1. Communicatie. We gebruiken je contactgegevens om contact met je op te kunnen nemen als dat noodzakelijk is.
  2. Uitvoeren contract. Als je gast bent van Apart dan verwerken wij jouw gegevens voor de voorbereiding, totstandkoming en uitvoering van de overeenkomst.
  3. Wet- en regelgeving. We verwerken jouw persoonsgegevens indien we daartoe op grond van wet- en regelgeving toe verplicht zijn.

Wat zijn de grondslagen voor de verwerkingen?

Wij verwerken jouw gegevens omdat wij deze gegevens nodig hebben voor het aangaan of het uitvoeren van de overeenkomst met jou, omdat wij een wettelijke verplichting hebben, jij daartoe toestemming hebt verleend of omdat wij daar een gerechtvaardigd belang voor hebben.

Als je Apart toestemming hebt gegeven om voor bepaalde doelen jouw persoonsgegevens te verwerken, dan kun je deze toestemming op ieder moment intrekken op dezelfde wijze als waarop je deze hebt verstrekt.

Hoe lang bewaren we jouw persoonsgegevens?

Apart bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wat houdt dat concreet in?

Bewaartermijn en reden

Jouw persoonsgegevens worden bewaard zolang je gast bent van Apart en zo lang als we daartoe verplicht zijn op grond van de wet.

Delen we jouw gegevens?

Apart verkoopt jouw persoonsgegevens niet aan derden. Verder deelt Apart jouw gegevens alleen aan andere als zij daartoe wettelijk verplicht is.

Hoe beveiligen wij jouw gegevens?

Wij beveiligen jouw gegevens om te voorkomen dat deze verloren gaan of in de verkeerde handen vallen. Enkele van de maatregelen die wij treffen zijn:

  • toegang tot elektronische systemen is beveiligd met een wachtwoord
  • alleen bevoegden hebben toegang tot jouw persoonsgegevens

Welke rechten heb je met betrekking jouw persoonsgegevens?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Apart. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar apartbenb@gmail.com.